Notaris Barendrecht en notaris Ridderkerk

Notariaat Van Leeuwen is één van de notarissen met een notariskantoor in de BAR-gemeente waar Barendrecht en Ridderkerk onder vallen. 

Zoek je een notaris in Barendrecht of een notaris in Ridderkerk? Betrokken bij elke stap zorgen we als notaris ervoor dat jij weet waarvoor je tekent en alles goed is geregeld. Zonder gedoe en voor een eerlijke prijs staan wij jou voor alle notariële diensten bij.

Ons notariskantoor is parallel aan de Groene Kruisweg gevestigd en zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Onze diensten

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Notaris Barendrecht

Desiree Satimin is de notaris en eigenaar van Notariaat Van Leeuwen. Samen met haar partner Arjan en hun gezin woont ze met veel plezier in Barendrecht. Ze is er trots op om haar “buren” van dienst te mogen zijn vanuit haar kantoor in Rhoon, dat gemakkelijk te bereiken is voor alle inwoners van Barendrecht en Ridderkerk.

Als notaris van dienst staat Desiree samen met haar team deskundige medewerkers altijd klaar om te helpen bij alle notariële zaken. Van het opstellen van een testament tot het regelen van een erfenis en alles daartussenin, Desiree heeft de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat alles correct wordt afgehandeld. Haar persoonlijke benadering en aandacht voor detail maken haar de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare notaris in de regio.

Desiree is zeer betrokken bij de gemeenschap en vindt het belangrijk om iets terug te geven aan de omgeving waar ze woont. Ze is altijd op de hoogte van wat er speelt in Barendrecht en Ridderkerk en vindt het leuk om betrokken te zijn bij lokale initiatieven en evenementen.

Als je op zoek bent naar een deskundige en persoonlijke notaris in Barendrecht of Ridderkerk, dan ben je bij Desiree Satimin aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op en laat haar je helpen bij al jouw notariële zaken.

De notaris komt naar je toe

Ben je slecht ter been, woon je in een verzorgingshuis of verblijf je de laatste periode van je leven in een hospice en kun je niet meer naar ons kantoor komen voor je notariële zaken? Geen zorgen, wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn en daarom bieden wij onze notaris aan huis service aan voor mensen uit de regio Barendrecht en Ridderkerk.

Onze ervaren notaris komt graag bij jou thuis om je te helpen met al je notariële zaken. Of het nu gaat om het opstellen van een testament, een levenstestament, een samenlevingscontract of een volmacht, wij zorgen ervoor dat alles correct wordt afgehandeld, in het comfort van jouw eigen omgeving.

Wij begrijpen dat persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid van groot belang zijn bij notariële zaken. Daarom nemen wij de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en jou op een vriendelijke en professionele manier te adviseren.

Onze notaris aan huis service is beschikbaar voor alle mensen uit de regio Barendrecht en Ridderkerk die niet meer naar ons kantoor kunnen komen. We zijn er om jouw leven makkelijker te maken en om je te ondersteunen bij het afhandelen van al je notariële zaken.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij kijken er naar uit om je thuis te ontmoeten.

Ben je op zoek naar notarisdiensten in de regio Barendrecht en Ridderkerk?

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over notarisdiensten in deze regio.

 Wat doet een notaris?
Een notaris is een juridisch expert die bevoegd is om officiële documenten op te stellen, zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden, akten van levering en hypotheekakten. De notaris is verantwoordelijk voor het controleren van de identiteit van alle betrokken partijen en het waarborgen van de rechtsgeldigheid van de documenten.

Hoe vind je een betrouwbare notaris in Barendrecht of Ridderkerk?
Je kunt een betrouwbare notaris vinden door te zoeken naar notariskantoren met goede reviews en aanbevelingen van vrienden of familie. Daarnaast kun je kijken naar de ervaring en specialisatie van de notaris en de tarieven van het kantoor vergelijken.

Wat zijn de kosten van notarisdiensten in Barendrecht of Ridderkerk?
De kosten van notarisdiensten zijn afhankelijk van de aard van de dienst die je nodig hebt. Bijvoorbeeld, het opstellen van een testament kan meer kosten dan het opstellen van een akte van levering. Notarissen zijn verplicht om hun tarieven transparant te maken, dus vraag vooraf naar een kostenoverzicht.

Heb je een notaris nodig om een huis te kopen in Barendrecht of Ridderkerk?
Ja, als je een huis koopt in Barendrecht of Ridderkerk heb je een notaris nodig om de akte van levering op te stellen en te registreren. Dit waarborgt de rechtsgeldigheid van de transactie.

Kan je zelf een testament opstellen of heb je daarvoor een notaris nodig?
Je kunt zelf een testament opstellen, maar dit kan risico's met zich meebrengen. Het is aan te raden om een notaris in te schakelen om ervoor te zorgen dat je testament rechtsgeldig is en aan je wensen voldoet.

Kan je zonder afspraak naar een notariskantoor in Barendrecht of Ridderkerk?
Het is meestal niet mogelijk om zonder afspraak naar een notariskantoor te gaan. Notarissen werken op afspraak om ervoor te zorgen dat ze voldoende tijd hebben om je te helpen en om wachttijden te voorkomen.

Hoe lang duurt het opstellen van een testament of een akte van levering?
Het opstellen van een testament of een akte van levering kan variëren in tijd, afhankelijk van de complexiteit van de zaak. Het kan variëren van een paar dagen tot enkele weken, afhankelijk van de omstandigheden.

Kan je een notaris inschakelen voor advies over nalatenschappen en erfbelasting?
Ja, notarissen zijn gespecialiseerd in nalatenschappen en erfbelasting en kunnen je helpen bij het opstellen van een testament en het beheren van je nalatenschap. Zij kunnen je ook adviseren over erfbelasting en hoe je deze kunt minimaliseren.