Notaris Vlaardingen

Heb je een notaris in de regio Vlaardingen nodig? Bij Notariaat Van Leeuwen ben je aan het juiste adres. Ons kantoor is zowel met de auto als met de metro binnen 15 minuten vanuit Vlaardingen bereikbaar. Door onze gunstige ligging, zijn we ook veel mensen uit Schiedam en Maassluis van dienst.

Betrokken bij elke stap zorgen we ervoor dat jij weet waarvoor je tekent en alles goed is geregeld. Zonder gedoe en voor een eerlijke prijs staan wij jou voor alle notariële diensten bij.

Onze diensten

Notarissen Vlaardingen

Wij begrijpen dat het vinden van een betrouwbare notaris een belangrijke stap is bij het regelen van je zaken. Daarom hebben wij een team van ervaren notaris medewerkers die je kunnen helpen bij het opstellen van juridische documenten, het regelen van nalatenschappen en het adviseren over familierechtelijke kwesties.

Onze notaris heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoedtransacties, huwelijksvoorwaarden, testamenten, erfenissen en schenkingen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die juridisch advies nodig heeft, of een particulier die zijn of haar nalatenschap wil regelen, wij staan voor je klaar.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en luisteren we naar je specifieke wensen en behoeften. Onze notaris medewerkers zijn betrokken bij elke stap van het proces en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de juridische procedures.

Als je op zoek bent naar notarissen in Vlaardingen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en bieden je de expertise en ondersteuning die je nodig hebt.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Ervaring notaris Vlaardingen

Notariaat van Leeuwen heeft een uitstekende reputatie in Vlaardingen als het gaat om notarisdiensten. Veel mensen uit de regio komen naar ons toe vanwege onze professionele en persoonlijke aanpak en de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten en bieden daarom een persoonlijke aanpak. Onze notaris luistert naar je wensen en behoeften en zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de juridische procedures. Dit heeft geleid tot veel tevreden klanten die regelmatig terugkomen voor onze diensten.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare notaris in Vlaardingen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen je graag verder en bieden je de expertise en ondersteuning die je nodig hebt.

Basis notaris in Vlaardingen

Notaris Desiree Satimin heeft haar scholing in Vlaardingen gevolgd en heeft daar de basis gelegd voor de stap naar de studie notarieel recht en haar notariële carrière. Als voormalig leerling van Westland Zuid heeft ze haar passie voor het notariaat ontdekt en heeft ze haar kennis en ervaring opgedaan in de notaris praktijk.

Desiree heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van het familierecht en de ondernemingsrechtelijke praktijk. Zij kan je waardevol adviseren en begeleiden bij verschillende juridische vraagstukken. Of het nu gaat om het opstellen van huwelijkse voorwaarden of het regelen van een nalatenschap, zij staat voor je klaar.

Desiree hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en luistert naar jouw wensen en behoeften. Door haar achtergrond en ervaring weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om op een heldere en begrijpelijke manier te communiceren. Dit heeft geleid tot vele tevreden klanten die haar deskundigheid en professionaliteit hoog waarderen.

Neem gerust contact op met notaris Desiree Satimin voor meer informatie of om een afspraak te maken. Zij helpt je graag verder en biedt de expertise en ondersteuning die je nodig hebt.

Snel een notaris nodig?

Veel klanten komen naar ons notariskantoor wanneer de notarissen in Vlaardingen te druk zijn. Als je haast hebt met het regelen van bijvoorbeeld een koopcontract of het opstellen van een testament, dan kan het voorkomen dat de notarissen in Vlaardingen geen tijd hebben om je op korte termijn van dienst te zijn.

Bij ons notariskantoor begrijpen we dat tijd van essentieel belang is voor onze klanten. Wij bieden daarom een snelle en efficiënte service, zonder af te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze notaris praktijk heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het familierecht, vastgoedtransacties en ondernemingsrechtelijke kwesties.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunnen de veel gestelde vragen aan een notaris in Vlaardingen verschillen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Hieronder staan echter enkele veelvoorkomende vragen die klanten vaak stellen: 

Wat zijn de kosten voor het opstellen van een testament?

De kosten voor het opstellen van een testament kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de wensen van de klant. Een notaris kan je helpen bij het opstellen van een testament en kan een kostenindicatie geven voordat de dienst wordt geleverd.

Wat is het verschil tussen een samenlevingscontract en een huwelijkse voorwaarden?

Een samenlevingscontract is een overeenkomst tussen twee mensen die samenleven, terwijl huwelijkse voorwaarden een overeenkomst is die alleen kan worden afgesloten door gehuwde stellen. Een notaris kan je helpen bij het opstellen van beide documenten en je adviseren over welke optie het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Wat zijn de gevolgen van het niet hebben van een testament?

Als je geen testament hebt, dan wordt jouw nalatenschap verdeeld volgens de wettelijke regels van het erfrecht. Dit kan leiden tot ongewenste situaties, zoals het vererven van vermogen aan personen die je niet had gewild. Een notaris kan je helpen bij het opstellen van een testament en je adviseren over de gevolgen van het niet hebben van een testament.

Wat zijn de wettelijke vereisten voor het kopen van een huis?

Het kopen van een huis vereist vaak dat er aan verschillende wettelijke vereisten wordt voldaan. Een notaris kan je helpen bij het opstellen van de juiste documenten, zoals de koopovereenkomst, en kan je adviseren over eventuele juridische implicaties.

Wat zijn de gevolgen van een echtscheiding voor mijn nalatenschap?

Een echtscheiding kan van invloed zijn op jouw nalatenschap en erfrechten. Een notaris kan je helpen bij het opstellen van nieuwe testamenten en kan je adviseren over de gevolgen van een echtscheiding voor jouw persoonlijke situatie.

Dit zijn slechts enkele van de veel gestelde vragen die klanten vaak aan een notaris stellen. Het is altijd aan te raden om een notaris te raadplegen voor persoonlijk advies op maat.