Notaris Poortugaal - Albrandswaard

Notariaat Van Leeuwen is de notaris van Albrandswaard. Wij verzorgen alle notariële diensten vanuit onze vestiging Rhoon voor de inwoners en organisaties in Poortugaal en Rhoon. 

Betrokken bij elke stap zorgen we ervoor dat jij weet waarvoor je tekent en alles goed is geregeld. Zonder gedoe en voor een eerlijke prijs staan wij jou bij.

Onze diensten

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Ontstaan notarissen Poortugaal

Notariaat van Leeuwen is al tientallen jaren gevestigd op dezelfde locatie parallel aan de Groene Kruisweg bij het metrostation dichtbij Poortugaal. Het notariskantoor heeft een rijke geschiedenis en heeft door de jaren heen verschillende veranderingen ondergaan.

In de beginjaren was het notariskantoor voor Poortugaal een klein notariskantoor met slechts een paar medewerkers. Het kantoor was vooral gericht op de lokale gemeenschap en richtte zich op het afhandelen van diverse notariële zaken zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden en de overdracht van onroerend goed.

In de jaren '90 werd het kantoor voortgezet als Dekker Notarissen. Onder deze nieuwe naam bleef het kantoor zich richten op notariële dienstverlening voor particulieren en ondernemers. Het notariskantoor groeide en er kwamen steeds meer medewerkers en notarissen bij.

In 2012 werd Dekker Notarissen onderdeel van Lint Notarissen. Hierdoor werd het notariskantoor nog groter en breder georiënteerd. Het kantoor bood nu een breed scala aan notariële diensten aan, zoals estate planning, ondernemingsrecht en familierecht.

Ondanks de veranderingen door de jaren heen, zijn de mensen hetzelfde en is de ervaring gebleven. Notariaat van Leeuwen is nog steeds gevestigd op dezelfde locatie parallel aan de Groene Kruisweg bij metrostation Rhoon. Het kantoor heeft zich door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner voor notariële dienstverlening en blijft zich ontwikkelen om aan de wensen en behoeften van de klanten te voldoen.

Als je op zoek bent naar een notaris in Poortugaal, dan is Notariaat Van Leeuwen een goede keuze. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in Poortugaal

Als notariskantoor voelen wij ons betrokken bij de lokale gemeenschap in Poortugaal. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het welzijn van de gemeenschap en het milieu, en dit doen we op verschillende manieren.

Een van de manieren waarop wij als notariskantoor maatschappelijk verantwoord ondernemen, is door lokale verenigingen en initiatieven te ondersteunen met sponsoring en goed notarieel advies. Dit kan bijvoorbeeld gaan om sportverenigingen, culturele evenementen of educatieve programma's. Door deze initiatieven te ondersteunen, dragen we bij aan het versterken van de gemeenschap en het creëren van een leefomgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat mensen gezond leven. Daarom ondersteunen wij ook initiatieven die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Dit kan bijvoorbeeld gaan om lokale sportevenementen of andere activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn.

Ten slotte hebben wij als notariskantoor ook oog voor duurzaamheid en het verminderen van onze impact op het milieu. Wij implementeren daarom duurzame praktijken binnen ons kantoor, zoals het beperken van papiergebruik en het verminderen van energieverbruik.

Heb jij een initiatief waarvan je denkt dat het bij ons past, benader ons gerust. Zo dragen wij bij aan het welzijn van de gemeenschap en het creëren van een duurzame toekomst voor iedereen. 

Notaris Albrandswaard en Notaris Poortugaal

Waarvoor kan ik bij een notaris terecht?
Bij een notaris kun je terecht voor verschillende zaken, zoals het opstellen van een testament, het regelen van een erfenis, het oprichten van een BV of stichting, het afhandelen van een huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract, en het uitvoeren van vastgoedtransacties.

Moet ik persoonlijk naar de notaris toe?
Ja, voor bepaalde zaken is het nodig om persoonlijk naar de notaris toe te gaan, bijvoorbeeld bij het opstellen van een testament of het afhandelen van een vastgoedtransactie. Voor andere zaken kan het ook mogelijk zijn om dit op afstand te regelen.

Wat zijn de kosten van een notaris?
De kosten van een notaris verschillen per zaak en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de zaak en het aantal betrokken partijen. Bij het eerste contact met de notaris kun je vaak al een inschatting krijgen van de kosten.

Hoe vind ik een goede notaris in Poortugaal?
Een goede notaris in Poortugaal vind je bijvoorbeeld door te zoeken op internet, via aanbevelingen van vrienden of familie, of via brancheverenigingen zoals de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Als je nog andere vragen hebt over de notaris in Poortugaal, Albrandswaard, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.