Over ons

Bij Notariaat Van Leeuwen begeleiden we je bij belangrijke momenten in je leven. We maken ingewikkelde zaken duidelijk. Ons doel? Dat je ons altijd begrijpt en vertrouwt, omdat we met je meelopen bij elke stap.

Vertrouw op ons

In je leven kom je alleen bij een notaris om belangrijke zaken te regelen. De overdracht van je huis, als je gaat samenwonen, je een onderneming start of wanneer er een naaste is overleden. Je wilt dan weten waar je aan toe bent en erop vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Wij beseffen dit als geen ander, maar merken ook dat een bezoek aan de notaris als noodzakelijk kwaad wordt gezien. Je ontvangt een gepeperde rekening en vraagt je af waarvoor.

Dit trekken wij ons aan en daarom doen wij er alles aan om je tegen concurrerende tarieven van dienst te zijn en dat je zorgeloos op ons werk kunt vertrouwen.

Ons grootste compliment is een terugkerende klant die onze ambassadeur wordt, omdat we duidelijke taal spreken en een stapje meer zetten.

Ons team

mr. Desiree van Leeuwen-Satimin

Notaris

“Wij zijn er voor alle belangrijke momenten in een mensenleven”

Mijn werkdagen: ma/di/wo/do/vr
 
“Het contact met de klanten is en blijft het leukste onderdeel in ons werk. Wij helpen mensen op vrijwel alle belangrijke momenten in hun leven. Via onze algemene praktijk staan we klaar bij alle familieaangelegenheden, maar ook bij vastgoedtransacties en ondernemerszaken. De uitdaging is om al die onderwerpen in begrijpelijke taal uit te leggen en zo de mensen op hun gemak te stellen. Als ze naar buiten lopen, weten ze waarvoor zij getekend hebben.”
 
Samen met haar gezin houdt Desiree van een bezoek aan een bioscoop, escaperoom, theater of museum, en gaat ze ook graag op reis in zowel binnen- als buitenland. Tevens gaat ze geregeld golfen en ze doet aan fitness om geest en lichaam gezond te houden. Daarnaast is ze bestuurslid van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Rhoon.

mr. Mandy Schenk

Kandidaat - notaris

Petra Wolswijk-van Veen

Notarisklerk, onroerend goed

“Eigenlijk heeft elk dossier wel zijn speciale kanten”

Mijn werkdagen: ma/di/wo/do/vr
 
“De diversiteit, dat is wat mij zo trekt in dit werk. Bijna elk dossier is anders. Het vergt daarom best wat uitzoekwerk om de juiste stukken op te stellen en vorm te geven. De overdracht van onroerend goed is praktisch nooit standaard. Soms heb je met nalatenschappen te maken, andere keren moeten we met belastingregels rekening houden, enzovoorts. De uitdaging is om klanten uiteindelijk volledig tevreden te stellen.”
 
Petra werkt alweer 38 jaar in het notariaat waarvan 33 jaar in haar huidige rol. Om fit te blijven voor deze uitdagende baan gaat ze regelmatig naar de sportschool voor fitness. Daarnaast heeft ze een drukke thuissituatie met een man, drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Oostenrijk is een favoriete vakantiebestemming.

Manon Leenderts-van Es

Notarisklerk, onroerend goed

“Zorgen dat de overdracht op tijd gebeurt”

Mijn werkdagen: di/wo/vr

“In mijn werk draait het over het vooral om particuliere transacties. Zeker in drukke tijden, zoals niet zo lang geleden in een overspannen markt, moeten we zorgvuldig blijven werken. Al lijken woningen op elkaar, toch is er geen een hetzelfde. Daarom wil ik ervoor zorgen dat elke overdracht punctueel en op tijd kan plaatsvinden.
 
In de dagen dat Manon niet werkt, kom je haar misschien tegen wanneer ze aan het hardlopen is. Afstanden van 10 kilometer zijn favoriet. Ook doet ze drie keer in de week aan fitness. Maar bovenal zijn haar gezin, met man en kind, erg belangrijk.

Karin

Notarieel medewerker, onroerend goed

“Het notariaat is een grote leerschool”

Mijn werkdagen: ma/di/do/vr
 
“De werkzaamheden zijn elke dag enorm gevarieerd. Ik werk al 32 jaar in het notariaat en heb in die periode veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Op dit moment houd ik me vooral bezig met het onroerend goed en daarin komen we elke dag weer nieuwe situaties tegen. Het notariaat is een grote leerschool, daarom blijft dit werk zo leuk! Daarnaast is het de kunst om steeds zoveel mogelijk mensen blij en tevreden te maken.”
 
In haar vrije tijd gaat Karin graag met haar man wandelen of fietsen, ook schildert ze graag. Een andere favoriete bezigheid is het maken van impulsieve uitstapjes, wat betekent dat ze ’s ochtends besluit om ergens heen te gaan zonder vooraf iets te hebben gepland en dan ’s avonds met nieuwe ervaringen thuiskomt.”

Cloë

Notarieel medewerker

“Met een breed takenpakket leer ik elke dag”

Mijn werkdagen: ma/di/wo/do/vr
 
“Ik begon ruim twee jaar terug als receptionist, maar kreeg al snel de kans om mezelf te ontwikkelen. Nu ben ik notarieel medewerker en ondersteun ik veel van mijn collega’s. Daardoor heb ik een breed takenpakket, waarvoor ik intern een interessant leerproces doorloop. De dossiers zijn zeer verschillend. Dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee, die veel zorgvuldigheid vereisen.”
 
Buiten haar werktijden is Cloë graag creatief en sportief bezig. In haar vrije tijd houdt ze van bakken, maar ze tekent ook graag. Daarnaast doet ze aan fitness in de sportschool. Zodra ze de kans heeft, gaat ze op reis, liefst naar veel verschillende bestemmingen. Als het kan ook buiten Europa.

Els Bonte-Martens

Notarieel medewerker, familierecht

“Ik word blij van interactie met klanten”

Mijn werkdagen: di/wo/do
 
“Met mijn ervaring, ik werk al bijna 50 jaar binnen het notariaat, heb ik al veel verschillende deelgebieden onder handen gehad. Op dit moment hou ik me bezig met familiezaken; denk aan testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, enzovoorts. Dat wil zeggen dat ik met hele persoonlijke zaken te maken heb. De interactie met klanten vind ik dan ook het leukste deel van mijn werk. Belangrijk daarbij is dat alle afspraken goed en zorgvuldig worden omschreven en vastgelegd.”
 
Els is de meest ervaren kracht op kantoor. Maar zodra de tijd het toelaat, gaat ze met haar man graag op reis. Verre bestemmingen, zoals de Antillen, zijn dan favoriet. Daarnaast houdt ze van puzzelen, maar ook van handwerken zoals breien en haken. Ook is ze actief op de dansvloer en heeft ze recent nog salsa-lessen genomen.

Jolanda

Notarieel medewerker, ondernemingsrecht

“Hier komen echt allerlei zaken langs”

Mijn werkdagen: ma/di/wo/do

“Ik ben al ongeveer 30 jaar in dit vakgebied actief en heb dan ook heel veel zaken en onderwerpen voorbij zien komen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een brede bagage. Dat is handig, want er komen hier echt allerlei zaken langs. De laatste jaren liggen mijn werkzaamheden vooral bij ondernemingsrecht, waarvoor ik allerhande, ondersteunende dienst lever. Het is nooit saai en soms best uitdagend.”
Als Jolanda vrij is, houdt ze van puzzelen, handwerken, maar ook fietst ze graag. Daarnaast is ze redelijk reislustig, waarbij Griekenland een favoriete bestemming is die ze, samen met man en dochters graag bezoekt. Verder reist ze door heel Europa en daarbuiten om concerten te bezoeken.

Edo van Veen

Boekhouding / HR

“Het notariaat is mij met de paplepel ingegoten”

Mijn werkdagen: ma/di/wo/do/vr
 
“Hoewel ik geen notaris ben, is het vakgebied mij erg bekend. Mijn vader was notaris en sinds jongs af aan verzorg ik hand- en spandiensten in dit vak. Uiteindelijk ben ik na mijn hbo-opleiding in de boekhouding beland. Ik doe dit nu ruim tien jaar en zorg dus dat de administratie op orde blijft. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle vereiste rapportages die we vanuit onze wettelijke plichten moeten verzorgen. Verder vervul ik mijn rol in het personeelsbeleid en de ICT-diensten binnen ons kantoor.”
 
Als Edo vrij is, dan brengt hij zoveel mogelijk tijd door met zijn vrouw en kinderen. Ook is hij met zijn vriendengroep actief als vrijwilliger, bij voetbalvereniging VV Lekkerkerk. Zo fluit hij geregeld een wedstrijd en helpt hij mee bij diverse activiteiten. Jaarlijks staat ook een bezoek aan Londen op het programma waar hij met zijn vader, een voetbalwedstrijd van een van de profclubs bezoekt.

Elodie

receptioniste

“Ik ben voor veel klanten hun eerste aanspreekpunt”

Mijn werkdagen: ma/di/wo/do/vr
 
“Hoewel ik nog hier niet zo heel lang werk, heb ik het vanaf het begin direct erg naar mijn zin. Ik heb leuke collega’s die ik zoveel mogelijk ondersteun met administratieve werkzaamheden. Ik ben voor veel klanten natuurlijk ook het eerste aanspreekpunt, aan de telefoon of aan de balie als mensen op bezoek komen. Ik zit hier echt op mijn plek; een baan waarin ik veel kan leren.”
 
In haar vrije tijd houdt Elodie van winkelen. En als de winkels dicht zijn dan gaat ze, samen met vrienden en vriendinnen, graag uit eten of een avondje stappen.

Geschiedenis van ons kantoor

Als een notaris stopt met zijn praktijk, worden alle aktes overgedragen aan een opvolger. Je spreekt dan van een protocol dat wordt overgenomen van een voorganger.

Notariaat Van Leeuwen is voortgekomen uit de vestigingen Rhoon (Albrandswaard) en Hoogvliet Rotterdam van Lint Notarissen en daarvoor Dekker Notarissen. Van alle notarissen die hier hun ambt hebben uitgevoerd, heeft notaris Desiree Satimin de aktes in beheer.

In de recente geschiedenis, waren dit de volgende notarissen:

  • Mr. Th.J. Dekker
  • Mr. M.R.E. Janowski
  • Mr. P. van der Stoep
  • Mr. J.H. Verwoerd
  • Mr. H. Walter

Is jouw akte door een van deze notarissen gepasseerd en heb je vragen of wil je iets laten aanpassen? Neem contact met ons op, want jouw akte ligt bij ons op kantoor.

Wat klanten over ons zeggen