Notaris Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar betrouwbare en betaalbare notarissen in Rotterdam-Zuid? Koop je een huis in Charlois of IJsselmonde, dan ben je bij Notariaat Van Leeuwen aan het goede adres voor het passeren van je hypotheek en woning. 

Betrokken bij elke stap zorgen we als notaris ervoor dat jij weet waarvoor je tekent en alles goed is geregeld. Zonder gedoe en voor een eerlijke prijs staan wij jou voor alle notariële diensten bij.

Ons notariskantoor is parallel aan de Groene Kruisweg gevestigd en zowel met de metro als auto binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar.

Onze diensten

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Waarom vanuit Charlois of IJsselmonde naar Notariaat Van Leeuwen?

Als jij in Rotterdam-Zuid woont, in de wijken IJsselmonde of Charlois, kan het zijn dat je naar Notariaat Van Leeuwen in Rhoon gaat voor jouw notariële zaken. Dit kan verschillende redenen hebben.

Ten eerste is Notariaat Van Leeuwen vlakbij metrostation Rhoon langs de Groene Kruisweg gevestigd, wat voor jou gemakkelijk bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer.

Ten tweede is Notariaat Van Leeuwen een betrouwbare en ervaren notarispraktijk. Het kantoor heeft een goede reputatie opgebouwd in de regio en veel mensen vertrouwen hun notariële zaken aan ons toe vanwege de uitstekende service en kwaliteit van het werk.

Ten derde kan het zijn dat Notariaat Van Leeuwen specifieke expertise heeft op het gebied van notariële zaken die voor jou relevant zijn. Bijvoorbeeld als je een testament wilt opstellen, een huis wilt kopen of een erfenis moet afwikkelen, is Notariaat Van Leeuwen gespecialiseerd in deze zaken en daarom de beste optie zijn voor jouw specifieke situatie.

Kortom, er zijn verschillende redenen waarom jij ervoor kunt kiezen om naar Notariaat Van Leeuwen te gaan voor jouw notariële zaken. Of het nu gaat om de gunstige locatie, de uitstekende reputatie of de specifieke expertise van het kantoor, Notariaat Van Leeuwen is een vertrouwde naam in de regio en een goede keuze voor notariële zaken.

Notaris aan huis in Rotterdam

Wij bieden een speciale service aan voor mensen die in Rotterdam-Zuid wonen en niet meer naar ons kantoor kunnen komen, bijvoorbeeld omdat ze in een verzorgingshuis of hospice wonen. Onze notaris komt dan naar jou toe.

We begrijpen dat het voor sommige mensen lastig kan zijn om ons kantoor te bezoeken vanwege hun situatie. Daarom hebben we deze speciale service in het leven geroepen. Onze notaris zal naar jouw locatie komen om jouw notariële zaken af te handelen, op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Of het nu gaat om het opstellen van een testament, het regelen van een erfenis of het voltooien van andere notariële zaken, wij zorgen ervoor dat alles op een professionele en zorgvuldige manier wordt afgehandeld. Onze notaris zal jouw situatie begrijpen en zorgen voor een comfortabele en persoonlijke benadering.

Dus als je in Rotterdam-Zuid woont en niet meer naar ons kantoor kunt komen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag naar jou toe om jouw notariële zaken af te handelen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Notaris Rotterdam Zuid

Van onze klanten uit Rotterdam-Zuid krijgen we regelmatig goede vragen. Enkele behandelen we hieronder, met het antwoord erbij.

Wat is een notaris en waar heb je er een voor nodig?
Een notaris is een juridisch expert die gespecialiseerd is in het opstellen en verifiëren van juridische documenten, zoals akten, testamenten en huwelijkse voorwaarden. Je hebt een notaris nodig voor verschillende zaken, waaronder het kopen van een huis, het regelen van een erfenis en het opstellen van een testament.

Waarom komen mensen uit Charlois en IJsselmonde naar jullie kantoor in Rhoon?
Ons notariskantoor bestaat al tientallen jaren en heeft al veel klanten uit Rotterdam-Zuid naar tevredenheid geholpen, waardoor we via mond-tot-mond reclame zijn gegroeid. Daarnaast is ons kantoor makkelijk bereikbaar en blijven nieuwe klanten ons vinden die op zoek zijn naar een betaalbare notaris die heldere taal spreekt. 

Moet je een notaris inhuren voor het kopen van een huis?
Ja, bij het kopen van een huis heb je een notaris nodig om de eigendomsoverdracht te regelen. De notaris zorgt ervoor dat de juridische aspecten van de overdracht correct worden afgehandeld en dat alle benodigde documenten worden opgesteld en gecontroleerd.

Wat zijn de kosten voor notariële diensten?
De kosten voor notariële diensten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke dienst en de complexiteit van je situatie. Je kunt altijd een offerte opvragen bij het notariskantoor voordat je akkoord gaat met de dienst.

Kan je een notaris inhuren voor het opstellen van een samenlevingscontract?
Ja, het opstellen van een samenlevingscontract is een van de diensten die notarissen aanbieden. Een samenlevingscontract kan helpen om duidelijkheid te scheppen over de eigendomsrechten en verplichtingen van beide partners.

Kan je een notaris inhuren voor het regelen van je erfenis?
Ja, een notaris kan je helpen bij het opstellen van een testament en het regelen van je erfenis. Door middel van een testament kun je bepalen wat er met je bezittingen moet gebeuren na je overlijden en hoe de erfenis verdeeld moet worden onder je erfgenamen.

Kan je een notaris inhuren voor het oprichten van een bedrijf?
Ja, notarissen bieden vaak diensten aan voor het oprichten van een bedrijf, zoals het opstellen van een oprichtingsakte en het registreren van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel. De notaris kan je ook adviseren over de juiste rechtsvorm voor je bedrijf.