Desiree Satimin en Edo van Veen bij Congres Notariaat van de Toekomst

Geplaatst op:
We zijn verheugd om te kunnen delen dat onze collega's Desiree Satimin en Edo van Veen hebben deelgenomen aan het Congres Notariaat van de Toekomst. Het congres is speciaal gericht op notarissen en biedt deelnemers de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche en geïnspireerd te worden voor de toekomst. Lees verder voor meer informatie over hun ervaring op het congres.

Op 9 februari hebben onze collega's Desiree Satimin en Edo van Veen deelgenomen aan het Congres Notariaat van de Toekomst. Dit congres is speciaal gericht op notarissen en heeft als doel om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de branche en hen te inspireren voor de toekomst.

Het congres vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens het congres werden er diverse presentaties en workshops gegeven door experts uit de notariële wereld en andere gerelateerde vakgebieden. Onderwerpen die aan bod kwamen waren onder meer de impact van technologie op het notariaat, de toenemende behoefte aan maatwerk en de veranderende rol van de notaris in de maatschappij. 

Meer informatie en ook de aftermovie, is te lezen op: https://www.notariaatvandetoekomst.nl/

Desiree en Edo vonden het congres zeer interessant en leerzaam. Ze hebben veel nieuwe inzichten opgedaan en inspiratie gekregen voor hun werk. 

Wij zijn trots op onze collega's die zich op deze manier blijven ontwikkelen en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.
Deel dit bericht