Notariaat Van Leeuwen van start!

Geplaatst op:
De gezichten en locatie blijven hetzelfde. Alleen de naam is anders. Notaris Desiree Satimin zet Lint Notarissen te Rhoon voort onder de naam Notariaat Van Leeuwen.

Voor al je (lopende) notariële diensten, ben je bij ons aan het juiste adres. Betrokken bij elke stap, zorgen wij ervoor dat je weet waarvoor je tekent en alles goed vastlegt.

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Notariaat Van Leeuwen op 1 januari 2023 haar deuren heeft geopend in Rhoon. Onder leiding van notaris Desiree Satimin, voorheen één van de notarissen bij Lint Notarissen, zal het kantoor met hetzelfde team zelfstandig doorgaan op dezelfde locatie aan de Parallelstraat 1.

Notariaat Van Leeuwen is een gerenommeerd notariskantoor dat bekend staat om haar expertise op het gebied van onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht. Ons team van deskundigen staat klaar om cliënten te adviseren en begeleiden bij hun juridische vraagstukken.

Bij Notariaat Van Leeuwen staat de persoonlijke benadering van cliënten centraal. Wij streven ernaar om onze cliënten op een heldere en begrijpelijke wijze te adviseren en stap voor stap te begeleiden bij het maken van belangrijke beslissingen.

Wij kijken uit naar een succesvolle toekomst en nodigen je graag uit om ons kantoor te bezoeken. Wij staan klaar om je van dienst te zijn.

Deel dit bericht